Al sinds lange tijd had ik plannen om een start te maken met het bedrijf JoSiJo. Nu is dan echt de kogel door de kerk en ga ik maandag 25 juni 2018 naar de KvK om JoSiJo in te schrijven. De officiële startdatum zal 1 juli 2018 zijn. Ik ga mij richten op Webdesign voornamelijk door middel van WordPress. Daarnaast zullen de nevenactiviteiten Fotografie en Voice-OVer zijn.

Ook zal ik vanuit deze website in het blog meer aandacht proberen te geven aan enkele goede doelen en andere zaken die in mijn ogen belangrijk zijn.

Momenteel ben ik tevens voorzitter bij de stichting Creative Nepal die zich inzet om geld in te zamelen voor gehandicapten in Nepal en voor Local Woman’s Handicraft.

En naast dit alles werk ik part-time voor Passion Support in Delft waar we Apple support leveren aan bedrijven.

Pin It on Pinterest