Nieuwe websites opgeleverd

door | mei 4, 2020 | Nieuws, Webdesign, Wordpress

Mariët Westerduin vroeg mij eind vorig jaar om haar te helpen met het opzetten van een website voor haar nieuw te starten onderneming voor uitvaartbegeleiding. Ze wilde ook graag dat ik haar kon helpen met het regelen van hosting, domeinregistratie, en ook na oplevering het onderhoud van de website. Zij had de volste vertrouwen in mij om dit aan mij over te laten. Zelf zou ze zorgen voor een logo ontwerp, kleurkeuze en foto’s die op de website zouden komen.

Op een paar kleine wijziging na is de website sinds 4 mei online. Er zal nog een inspiratiepagina komen en er zal nog een plek komen waar reviews geplaatst kunnen worden.

Het logo ontwerp is gedaan door Studio Bijzonder en de foto’s zijn gemaakt door Pauline de Gaaij.

Voordat ik begon met het design van Westerduin uitvaart had ik de laatste wijzigingen uitgevoerd van de website van Sylvain Lelarge: Talen voor Talent. Sylvain geeft Franse taalcurssen op een eigen leuke manier. Samen met de cursisten gaat hij op pad in Nederland of Frankrijk en probeert de Franse ik bij de cursisten naar boven te brengen.

Sylvain kende ik omdat hij klant is van Passion Support (Apple Support) en ik kwam daarom al diverse keren bij hem en zijn vrouw over de vloer. Zijn website was gebouwd in een verouderde versie van Dreamweaver en werd geupload als HTML website met Flash onderdelen. Hierdoor werkte de website niet meer goed in de hedendaage browsers.

Sylvain wilde dichtbij zijn oude websitedesign blijven, maar dan nu met een eigentijds uiterlijk. Begin 2020 is deze website online gekomen en heb ik Sylvain uitgelegd hoe hij zelf aanpassingen kan doen. 

Maar toen kwam de Corona crisis… Cursussen konden niet meer gegeven worden. Hierom wilde hij een extra pagina waarin hij duidelijk maakt dat hij ook online curssusen kan maken.

 

 

Pin It on Pinterest