Nieuwe websites en redesign in 2023 en begin 2024

door | apr 16, 2024 | Nieuws, Webdesign, Wordpress

In het jaar 2023 heb ik de hosting omgezet naar Hostinger. En ook het domeinnaambeheer heb ik naar Hostinger overgebracht onder mijn eigen stukje server bij hen.

Begin 2024 heb ik meerdere opdrachten gekregen en in met één website ging het allemaal heel snel. (de andere opdrachten hebben het vernieuwen uitgesteld vanuit hun kant.)

  • Prodomo-installaties.nl > een nieuwe website.
  • Vakwerkhuis.com > redesign naar WordPress
  • VakwerkArchitecten.nl > aanpassingen aan het thema.

Prodomo-installaties.nl

Martin van Prodomo installaties Rotterdam kwam bij me via Jelle van Jeba Elektrotechniek. Martin wilde graag een vergelijkbare style als dat van Jeba. Martin heeft zelf aangegeven hoe de afbeeldingen eruit moesten zien.

De insteek van de website was om een soort van online visite kaart te hebben en om klanten te kunnen doorverwijzen naar online handleidingen van de verwarmingsthermostaten die het bedrijf Prodomo aanlegt.

Ook moest deze website zowel in het Nederlands als Engels zijn aangezien de taal van de klanten ongeveer 50/50 zijn.

Vakwerkhuis.com

Vier dagen in de week werk ik in het Vakwerkhuis en Vakwerk Architecten.

De website van Vakwerkhuis was gemaakt in Storyblok. Echter was de wens om diverse wijzigingen uit te voeren die niet of niet simpel in Storyblok uitgevoerd kunnen worden. Hierom is de beslissing gevallen om de website te “kopiëren” naar WordPress en te hosten op de hosting van JoSiJo. Op het moment van schrijven is de website met wat uitbreidingen zo goed als mogelijk gekopieerd. Dit jaar zullen nog andere wijzigingen gaan plaatsvinden en de website gaat nog vertaald worden naar het Engels.

Vakwerk Architecten

De website van Vakwerk Architecten is ooit ontwikkeld door een website bouwer in WordPress met een eigen ontwikkelde thema.

JoSiJo voert de wijzigingen door omdat de website bouwer na oplevering geen ondersteuning meer biedt. Ook is de website overgebracht van Hostnet naar de hostingserver van JoSiJo.

Pin It on Pinterest