Over JoSiJo (Joost)

Wie is JoSiJo (Joost)

Ik kom oorspronkelijk uit Castricum waar ik tot mijn 23ste heb gewoond. Hierna ben ik naar Heemskerk verhuist. Heb wat mooie reizen gemaakt naar Maleisië, Mexico, Thailand, Laos en Cambodja (en diverse Europese landen).

Vanaf 2004 begon mijn huidige relatie met Marloes, waarmee ik nog zeer gelukkig getrouwd ben. Zij wilde uiteindelijk heel graag terug naar haar geboorte stad Den Haag. En via Rijswijk zijn we uiteindelijk in Den Haag terecht gekomen waar we heerlijk wonen.

Vanuit hier begon het gevoel dat ik graag een eigen bedrijf wilde opstarten. Dit is per juli 2018 officieel gemaakt door te starten met JoSiJo.

Naast JoSiJo werk ik parttime bij Passion Support in Delft en steek mijn vrije tijd als voorzitter voor een goed doel : Stichting Creative Nepal

Het is mijn bedoeling om begin 2019 ook zelf naar Nepal af te reizen om toe te zien hoe onze stichting daar te werk gaat en waar de giften en donaties heen gaan wat we daarin steken. Tevens kan ik daar dan wat mooie foto’s maken en deze weer delen op de website van JoSiJo en Creative Nepal.

Hoe is de naam JoSiJo ontstaan

In mijn tienerjaren werkte ik bij de Oude Herberg in Terherne (Fr), voor Jeroen en Annette Lange. Meestal werkte ik in de keuken of hielp ik met klusjes samen met Jeroen. Vaak noemde hij mij toentertijd JoSiJo… En een bijnaam is geboren.

Ik ben deze bijnaam daarna af en toe als pseudoniem gaan gebruiken en toen ik op het idee kwam om voor mijzelf te beginnen was de keuze voor de naam JoSiJo snel genomen.

error: Alert: Content is protected !!

Pin It on Pinterest