Reis naar Nepal – Eerste dag

door | mrt 2, 2019 | Fotografie, Goed doel, Nieuws

De vliegreis en eerste indruk van Nepal

De vlucht met Turkish Airlines verliep ondanks enkele vertragingen goed. Ook mijn koffers waren gelukkig goed meegekomen naar Nepal. Bij aankomst stond er een bus te wachten naar het vliegtuig. Wat eigenlijk wel een beetje onzin is, want het is een stukje van 25 meter lopen naar de aankomsthal…

Bij binnenkomst van de aankomsthal is het redelijk onduidelijk waar je nou eigenlijk heen moet voor je Visum. Geen handige borden of personen die je naar de juiste plek wijzen. Maar het is gelukt en na de koffer gehaald te hebben kon ik naar buiten en daar stond Douwe mij op te wachten om naar de Taxi te gaan. Een aftandse Datsun, maar hij voldoet..

Nadat we een bakkie hadden gedaan en de spullen in het appartement achtergelaten heeft Douwe mij de stad een beetje laten zien. We zitten heel dicht bij het centrum van  stadsdeel Thamel. Natuurlijk had ik alvast mijn camera mee om her en der alvast een foto van te maken.

Pin It on Pinterest