Reis naar Nepal – Dag zeven en acht

door | mrt 8, 2019 | Fotografie, Nieuws

De laatste dag in Chitwan

We hadden de laatste dag in Chitwan bestempeld als een rustdag en we zien wel wat op ons afkomt dag. Heerlijk uitgeslapen (hoewel ik Douwe wel wat uit zijn slaap had gehouden door mijn gesnurk..)

Op en rondom het terrein van het resort ben ik wat gaan fotograferen. De bloemen, vlinders, en zomaar wat geinige plaatjes.  Later op dag zijn we gaan wandelen en hebben de omgeving verder op ons in laten werken. Uiteindelijk kwamen we weer aan de rand van het woud terecht en zijn we nogmaals het zelfde stukje gaan lopen wat we op de dag van aankomst hadden gedaan. Volgens één van de gidsen die we toen tegen kwamen komt rond 15.00 uur wel eens de panter wat water drinken op die plek. Helaas hebben we dat niet geizen, maar de neushoorn lag wel weer op de zelfde plek te badderen. Mooi om te zien zo!

Na de wandeling hebben we onze teleurstelling 😉 weggedronken bij één van de barretjes aan het water. Hierna zijn we zo ver mogelijk langs de rivier naar ons resort gelopen. Uiteindelijk was dit korter dan via het dorpje.

Voor het diner hadden we besloten om in het dorp wat te gaan eten in plaats van in het hotel. Vlak daarna was er in het cultureel centrum een optreden Tharu stickdance wat super leuk was om te zien. En aan het einde werd er gevraagd om mee te dansen. Ik kon het niet laten en heb toch een rondje meegedaan, waar Douwe dan weer foto’s van heeft gemaakt.

Foto’s van de dag en avond

Pin It on Pinterest