Foto opdracht Creative Nepal

door | dec 18, 2018 | Fotografie, Goed doel, Nieuws

Stichting Creative Nepal heeft samen met Saheen van Local Woman’s Handicrafts de bewoners van Khagendra geleerd hoe ze kralenarmbandjes kunnen maken. Deze worden dan weer gedeeltelijk gekocht door de winkel van Local Woman’s Handicrafts en door verschillende andere partijen waaronder ook Creative Nepal.

De “winst” die Local Woman’s Handicrafts maakt wordt dan weer gebruikt voor de projecten van Local Woman’s Handicrafts.

 

Ook Creative Sight koopt de armbandjes in om in Nederland te verkopen. De opbrengst daarvan gaat wordt dan weer gestoken in diverse projecten in Nepal.

Om deze armbandjes goed te kunnen verkopen heeft Douwe van Creative Nepal armbandjes met verschillende kleuren meegenomen.

Douwe heeft gevraagd of ik er foto’s van kan maken welke gebruikt kunnen worden bij de verkoop en voor op de website.

Vandaag alvast de eerst trial gedaan met een kleine studio opzet waarbij de verlichting mooi om de kralen heen buigen en elk detail naar voren komt.

Resultaat is de foto hiernaast. (klik voor een vergroting!)

 

Als je interesse hebt in armbandjes, dan kan je contact opnemen hierover via JoSiJo of Creative Nepal. We verkopen ze voor € 5,- per stuk, excl. eventuele verzendkosten.

Aangezien ik zelf ook voorzitter ben van Creative Nepal verdien ik voor deze opdracht geen geld, maar alleen waardering!

error: Alert: Content is protected !!

Pin It on Pinterest