Nieuwe websites opgeleverd in 2021

door | apr 17, 2022 | Nieuws, Webdesign, Wordpress

Afgelopen 1,5 jaar was er weinig tijd om berichten te plaatsen wat mede veroorzaakt werd door drukte in Prive sfeer. Marloes en ik zijn trotse ouders geworden (tijdens de Corona crisis).

Momenteel hebben we een draai gevonden in ons leven en is er ook weer tijd om berichtjes te plaatsen op mijn websites.

In de tussentijd heb ik niet stilgezeten wat betreft webdesign en webhosting.

In de avond en “vrije” uurtjes die ik had heb ik enkele websites kunnen maken:

  • Labadvies.com
  • Jeba-elektrotechniek.nl
  • kattengedragstherapie.nl
  • Filitalia.nl

Ook heb ik besloten om met alle websites onder mijn beheer te verhuizen van Neostrada naar Hostinger, wat zeer goed bevallen is (qua prijs, maar voornamelijk ook qua snelheid en support).

Labadvies.com

Chris Perry is een Architect met specialisme op labaratoriums. Hij is voor zichzelf begonnen en heeft mij gevraagd voor een simpele website en het inrichten / aanvragen van hosting.

Hij had gekozen voor de hostingpartij Hostnet (mede omdat hij dit als advies kreeg van andere architecten).

Chris heeft als native taal Engels en begrijpt het Nederlands niet goed, waardoor mailtjes en berichten van hostnet wat volledig in het Nederlands is niet begrepen werd. Hier kon ik hem mooi ondersteunen in het proces bij afname en dat doe ik nog regelmatig.

De website die ik gemaakt heb is een One-page geworden, met een contact pagina en een portfolio. In de toekomst komt er misschien nog een Nederlandse versie van de website.

Jeba-Elektrotechniek.nl

Jelle kwam ik tegen in het Vakwerkhuis waar ik ook werk. Hij werkte daar aan het netwerk en  elektriciteit infrastructuur en de meterkasten.

Jelle had nog geen website, maar wilde dit wel. Ik heb hem geholpen met de aanschaf van domeinnaam en hostingpartij en heb zijn website ontworpen.

Kattengedragstherapie

Marcellina is eigenaar van het Kattengedragsadviesbureau. Ze heeft jaren lang een non responsive website gehad die werkte met Flash (Flash wordt niet meer ondersteunt op het internet.) Daarnaast had ze ook wat andere websites zoals het kattenoppasserivce (opgericht door haar dochter).

Hier heb ik een mooie nieuwe website van gemaakt met mogelijkheid om cursussen te boeken en heel veel tips voor katteneigenaren etc.

Na het opleveren van de website heb ik de website voor onderhoud en wijzigingen overgedragen aan de dames van hulpishier.nl, zij hebben voldoende tijd om alle vragen van Marcellina te beantwoorden en de wijzigingen aan te brengen.

Filitalia.nl

De vereniging Filitalia (postzegelverzamelaars op gebied van Italië) had lange tijd een non responsive  website bij XS4ALL. Ze hadden door administratie niet door dat XS4ALL al hun hosting activiteiten zouden stoppen. Ze hebben mijn hulp ingeschakeld om te zorgen dat het domeinnaam overgezet kon worden naar een andere domeinregistar.

De nieuwe website die ik gemaakt heb wordt ook door mij gehost en onderhouden.

Pin It on Pinterest