Zaterdag 21 juli was ik op het Kwaku festival die elk jaar meerdere weekenden achter elkaar te bezoeken is. Ik en mijn vrouw Marloes gingen samen met mijn schoonvader daarheen (voor mijn schoonvader is het ook altijd een weerzien van diverse oude bekenden en collega’s van de KLM). Ik wist dat op het Podium Tha Block Cheyenne Toney zou optreden. Zij heeft een fantastische zangstem, maar kan ook nog zeer goed rappen (zonder rare fratsen).

Dit jaar heeft ze haar broer Guillano Herdigein meegenomen om gezamenlijke nummers te brengen.
De nummers Hartslag, Zonnebloem kwamen voorbij, maar ook had Guillano een nieuwe nummer “Cola”. Super leuk, maar nog nergens te vinden op internet.

Hopelijk breekt hij snel door, want de kwaliteit van broer en zus op het podium is geniaal te noemen!

Pin It on Pinterest