De eerste klant van JoSiJo is een feit!

Afgelopen 4 oktober heb ik een gesprek gehad met mijn eerste echte klant voor JoSiJo.

Claire (mijn werkgever bij Passion Support) kreeg het verzoek van een klant van haar DTP verleden om wat aanpassingen te doen aan de website “TheAnimalNanny.nl“. Maar aangezien Claire niet zo veel tijd meer kan geven aan haar DTP klussen, omdat Passion Support supergoed loopt, gaf ze mijn naam door aan de klant.

Na een superleuk gesprek met Natascha en nadat ze haar wensen heeft doorgegeven kon ik aangeven dat ik haar kan helpen met de wijzigen en aanpassingen.

Ik ben supertrots erop dat ik nu kan zeggen dat ik een eigen klant heb en hopelijk volgen er snel meer.

@Claire, super bedankt voor de aanbeveling.

@Natascha, Superfijn dat je mijn eerste klant wil zijn.

Pin It on Pinterest