Dagje fotograveren Kaapse Doorn

door | nov 11, 2018 | Fotografie, Nieuws

De Kaap

Pas geleden was ik in vlak bij Doorn op de Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen.

Voor meer informatie kan je naar de website van Natuurmonumenten.

Het was een heerlijke dag op maandag 5 november. De dag begon met een wat mistig zonnetje, wat natuurlijk schitterende doorzichten creëert. Door de kou waren er ook her en der wat mooie dauwdruppeltjes wat ook hele mooie foto’s oplevert.

Midden in het bos waar het wat omhoog loopt staat een uitkijktoren van 25 meter hoog. Acht keer 16 treden omhoog. Hierboven heb je een schitterend uitzicht, nu met de mist niet zo heel veel, maar nog steeds een geweldig gezicht zo over de boomtoppen.

Hieronder kan je genieten van de foto’s die ik daar gemaakt heb.

Wijk bij Duurstede (Utrecht) en Rijswijk (Gelderland)

Nadat ik genoeg had van het bos ben ik doorgereden naar Wijk bij Duurstede om daar naar het kasteel te kijken en natuurlijk foto’s te maken. Een leuk pittoresk dorp met mooie oude facetten. De moeite waard om eens te bezoeken.

Op de kaart van Google zag ik ook Rijswijk (Gelderland) staan wat ik leuk vond aangezien ik in Rijswijk (Zuid-Holland) heb gewoond. Hier is het net alsof je enkele jaren terug in te tijd gaat. Een heel leuk klein dorpje waar iedereen elkaar kent.

Pin It on Pinterest